De nieuwe Energiechecker is nu live!

De nieuwe Energiechecker is nu live! Deze geheel uitgebreide versie, vergelijkt alle leveranciers op jouw postcode. Wil jij Groene-energie en/of de voordeligste tarieven? Jouw wensen kun je geheel/volledig/eenvoudig filteren om zo het beste aanbod te krijgen. Sluit de contracten af bij de leverancier zelf, zonder tussenpartij!

Continue Reading

Nederlanders zijn aan het overstappen!

Nederlanders zijn massaal aan het overstappen! En waarom? Consumenten kunnen veel geld besparen door goed op te letten op de basispolis van hun zorgverzekering. Van alle verzekerden is in tien jaar inmiddels 33% een keer overgestapt. Laat je niet gek maken en stap ook bewust over. Daarnaast zorg je met overstappen voor dynamiek op de markt voor zorgverzekeringen en houd je de zorgverzekeraars scherp, zodat je in de toekomst ook weer de beste zorg krijgt! 92% van de overstappers ervaren onze check als makkelijk & snel geregeld én zelfs 85% beveelt VerhuisChecker aan hun vrienden en familie.

Continue Reading

De vernieuwde ZorgChecker

Het is eindelijk zover! Wij hebben de ZorgChecker een flinke update gegeven! Zo kun je vanaf nu gemakkelijk je huidige zorgaanbieder vergelijken met alle andere zorgaanbieders. Klik voor het vergelijken de vakjes voor de desbetreffende aanbieders aan. Hierna tref je een compleet overzicht met polisinhoud, de dekkingen per rubriek en premie vergoedingen. Ben je ook benieuwd naar welk pakket het beste bij jou past? Of wil je weten hoeveel je gaat betalen? Het kost slechts enkele minuten van je tijd. En vooral omdat alleen jij weet welke zorg je nodig hebt, is het zo gepiept. Je kunt dus direct de check doen, doorklikken naar je nieuwe zorgverzekeraar en daar je polis afsluiten.… Read More

Continue Reading

Hogere hypotheek in 2018

Hogere hypotheek voor tweeverdieners ook in 2018 De nieuwe leennorm die ingaat in 2018 spreekt uit dat tweeverdieners opnieuw meer kunnen lenen. Nu telt het tweede inkomen mee voor 60%. In de komende jaren wordt het tweede inkomen stapsgewijs verhoogd, zodat het uiteindelijk voor 100% gaat meetellen. De leennorm wordt jaarlijks vastgesteld door het NIBUD. Lees verder op rijksoverheid.nl

Continue Reading

Rutte III – veranderingen voor de huizenbezitter

Rutte III: 4 ingrijpende veranderingen voor de huizenbezitter Vorige week was er veel commotie over de afschaffing van wet-Hillen. Hierdoor vervalt het belastingvoordeel voor huizenbezitters die hun hypotheek volledig hebben afgelost. Naast dit ingrijpende belastingplan wordt het eigenwoningforfait verlaagd, de hypotheekrenteaftrek versneld afgebouwd en komen er vanaf 2019 twee belastingschijven in plaats van vier. Bekijk de uitzending hierover op Radar Tros.

Continue Reading

Beleidsregel internetsnelheden door ACM

Publicatie beleidsregel internetsnelheden door ACM Per 1 januari 2018 treedt de beleidsregel in werking voor nieuwe contracten en per 1 maart 2018 voor bestaande contracten. In de beleidsregel geeft de Autoriteit Consumenten Markt (ACM) invulling aan de internetsnelheden die internetaanbieders volgens de netneutraliteitsverordening in hun contracten moeten vermelden. Deze verordening bevat maatregelen en bepaalt dat internetaanbieders duidelijk en transparant de 4 internetsnelheden dienen te communiceren. Voor meer informatie ACM, klik hier.

Continue Reading

Opwekking duurzame energie fors gestegen

Opwekking duurzame energie door particulieren fors gestegen Steeds meer particulieren zijn bezig met de opwekking en handel in duurzame stroom. In 2017 heeft dit geleid tot een stijging van het aantal energiecoöperaties in Nederland met 60 wat het totaal brengt op 392. Deze stijging komt door de slimme aanpak van initiatiefnemers. Met name door de verkoop van groene energie, de collectieve inkoop van stroom en energiebesparing. Dat meldt kennisplatform HIER Opgewekt, lees verder. Wil jij ook gaan besparen op je energiekosten? Doe nu onze Check!

Continue Reading

Je hypotheek in stapjes oversluiten

Overstappen van hypotheek Volgens de Tweede Kamer moet dit gewoon kunnen via het stapjesplan. Het plan wordt dwarsgezeten door hypotheekverstrekkers zoals banken en verzekeraars. Hoe werkt het dan? Jaarlijks 10 tot 20% maximaal aflossen op je huidige hypotheek leidt tot het overstappen naar een hypotheek met een lagere rente. Na een aantal jaar ben je als huizenbezitter overgegaan op een nieuwe en goedkopere hypotheek. Doe vandaag nog de HypotheekrenteCheck én bekijk jouw besparing! Voor verdere informatie over deze blog klik hier.

Continue Reading