Je bezittingen, goed verzekerd!

  • Wat doe jij als brand je inventaris en je waardevolle spullen volledig heeft vernield?
  • Of als er wordt ingebroken en je bezittingen worden gestolen?

De meeste mensen hebben niet de reserves om alle spullen in de woning direct opnieuw te kunnen aanschaffen. En waarom eigenlijk ook, als je het risico kan afdekken met simpelweg een inboedelverzekering voor je gehele inboedel. Deze verzekering zorgt er voor dat je een uitkering krijgt bij het ontstaan van schade door een gedekt-en onzeker voorval. Een gedekt-en onzeker voorval* is bijvoorbeeld brand, diefstal of waterschade in je woning dat onverwachts is ontstaan.

De meeste inboedelverzekeraars hebben een basis- en een allrisk-dekking. Er zijn ook verzekeraars die de allrisk-dekking in de vorm van garantie tegen onderverzekering aanbieden. De basisdekking bied dekking bij brand of wanneer er schade door blikseminslag ontstaat. De allrisk-dekking dekt ook schade welke is ontstaan door je eigen schuld, bijvoorbeeld doordat je een verfblik omstoot, waardoor je vloer beschadigd.

Al met al is het hebben van de inboedelverzekering dus behoorlijk belangrijk.

  • Waar sluit je de beste verzekering af en welke dekking kies je?

Daar helpt de VerhuisChecker je bij. Met onze eenvoudige checker achterhaal je binnen enkele minuten wat het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Bekijk hieronder snel wat je voordeel is.

Inboedel Check:

  1. Vul de filters in met informatie over je inboedel
  2. Check het beste aanbod én vergelijk de verzekeringen
  3. Selecteer de verzekeraar die bij jou past én sluit deze direct af!

*Voor alle gedekte schades raden we je aan om de polisvoorwaarden door te lezen en/of contact op te nemen met de verzekeraar.